iets te melden?

CB - Roreko

Aanval: Jasper, Chris, Iris en Marloes.
Verdediging: Frank, Nico, Leonie en Mandey.

Na het verlies van vorige week begon Roreko met dit keer een compleet team aan de wedstrijd tegen Club Brothers. Roreko opende sterk met 2 afstandschoten (Marloes en Iris). De wedstrijd liep tot de 13e minuut gelijk op (5-4, doelpunten van Iris en Nico). Vooral de heren van Club Brothers namen de overhand door veel te scoren van afstand. Tot de rust liep het gelijk op, waarin Roreko zeer scherp speelde (4 doelpunten van alle dames Roreko en Chris). Echter viel een gat vlak voor rust tot 14-10. Na de rust bleef het gelijk op gaan, maar Roreko wist het gat niet te dichten ondanks doelpunten van Iris (14-11) en Marloes (16-12 en 16-13). Op het einde van de wedstrijd pakte ook Chris zijn kansen mee door middel van twee kleine kansen. Ondanks veel strijdlust, won Club Brothers verdiend de wedstrijd. Eindstand 23-16.