Roreko 1 - VZK 1

Roreko speelt een echte topper! Als nr. 1 tegen de nr. 2!

Het belooft een spannende en boeiende wedstrijd te worden. Na een 2-0 voorsprong volgt een 2-4 achterstand.

Beide ploegen laten goed korfbal zien. En waar bij VZK vooral via de heren gescoord wordt, gebeurt dit bij Roreko

vooral via de dames. Via 6-6 wordt het 8-8 en ook 12-12, om aan te geven dat het dus echt spannend was! de

Ruststand is uiteindelijk 15-13.

Na rust een zelfde beeld. Wederom mooi korfbalspel en ook de spanning blijft. Roreko loopt, na 10 minuten in de

2e helft, uit naar 20-16, maar 5 minuten later is het weer gelijk (20-20). Coach Henk Huising neemt op dit moment

een time out. Tactisch slim, want de flow bij VZK wordt  zo even onderbroken en direct daarna scoort Roreko 2 maal.

Deze voorsprong blijkt uiteindelijk definitief. De eindstand is 25-23.