WSS 1 - Roreko 1

Roreko speelde, met Jan Meijer in plaats van Frank Donker { vakantie }, een sterke uitwedstrijd tegen WSS uit Oude Pekela.

De eerste helft speelde Roreko tegen de wind in maar desondanks ging het met een 9-10 voorsprong de kleedkamer in met 7 doelpunten van de kleedkamer makkelijk scorende dames.

In de tweede helft liep Roreko uit naar een voorsprong van 5 doepunten door een paar fraaie doorloopballen van Meerthe Kuiper en strafworpen van Jasper Ploeg die Marloes Ham meekreeg. In de tweede helft speelde Roreko sterk door WSS niet in hun spel te laten komen en door de juiste keuzes te maken. Een zeer fraai uitgevoerde inloopbal van Susan Hindriks die op geniale manier werd aangegeven door Nico Broekert was het hoogtepunt van de wedstrijd, gezien van Roreko kant. In de tweede helft kwamen Iris Leffers en Gert Flinkert nog in het veld. Eindstand: 15-20