Aanval:
Jasper Ploeg, Peter van de Belt, Marloes Ham, Leonie de Jonge

Verdediging:
Christiaan de Gorter, Frank Donker, Susan Hindriks, Sofie Reuvers

De Wijkers stonden vandaag tegenover Korwi (Winschoten). Na het startsein duurde het aan beide kanten even voordat er gescoord werd. Korwi opende de score met 0-1. De score liep vervolgens gelijk op, waarbij Leonie de 1-1 scoorde met een afstandsschot. Daarna werd het 2-1 voor Korwi en maakte Frank Donker een kleine kans, 2-2. Na de 2-2 liep Roreko uit en vielen de kansen. Na scores van Peter Van De Belt, Leonie De Jonge, Jasper Ploeg en Susan Hindriks werd het 2-9 (waaronder een vrijebal van Susan Hindriks veroorzaakt door Sofie Reuvers). Korwi maakte nog een doelpunt 3-9, waarna Roreko bleef scoren. Vanuit een pass uit het andere vak van Peter zorgde Susan voor de 3-12. Hierna werd het 4-12 en liep Roreko uit met een grote stand, 5-17 rust (waaronder 3 doelpunten Marloes Ham). Met 5-17 had Roreko tot nu toe de hoogste ruststand bereikt. Veel lange en goed opgezette aanvallen werden beloond. Na rust duurde het lang voordat Roreko weer tot scoren kwam. Veel kansen werden onbenut. Ongeveer 20 minuten voortijd was de score 8-20. Na dit moment werd er aan Roreko's kant gewisseld, Kristel Klomp nam de plaats over van Sofie Reuvers en Jeroen Huls kwam in het veld voor Jasper Ploeg. De stand bouwde hierna nog op naar 8-23 door schoten van Marloes Ham, Leonie de Jonge en Chris De Gorter. Korwi wist de stand uiteindelijk op 9-23 te brengen. Eindstand 10-26.