IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

Kinea 2 - RoReKo 2

De Knipe - Met zonovergoten weer trad RoReKo aan tegen koploper Kinea. In het aanvalsvak speelden Frank Donker, Christiaan Dijkstra, Rianne Lankhorst en invalster Nicky van Wijmeren. Ze brachtten RoReKo na enkele minuten op 0-2. In het verdedigende vak speelden Peter v/d Belt, Boris Cevat, Femke Zagers en Leonie de Jonge. De meeste aanvallen werden benut door het nemen van de tijd; om zo tot de meest uitgespeelde kansen te komen. RoReKo loopt uit tot 1-5. Er wordt op de ballijn verdedigd, waardoor Kinea erg weinig kansen krijgt. Met 4-7 op het scorebord, is de eerst helft gespeeld. Nadat de vochtbalans weer op peil was, probeerde RoReKo het gevarieerde spel voort te zetten. Aan beide kanten vielen doelpunten om en om. In de tweede helft nam Maarten Vos de plek in van Peter v/d Belt. Kinea maakte het nog even spannend, door drie doelpunten achter elkaar te scoren. Hierdoor kwamen ze nog op een punt achterstand (10-11). In de laatste minuten werd er door Kinea erg veel ruimte gegeven voor het schot, dit strafte RoReKo goed af door twee afstandschoten. Eindstand 11-13.