SDO 1 – Roreko 1

Ondanks het moeilijke begin, waarin Roreko wel goed speelde maar moeite had om de bal door de korf te krijgen, was het een makkelijke middag voor de gasten uit de Wijk. Na ongeveer 18 minuten stond er een 4-6 score op het scorebord, ondanks tal van kansen door voornamelijk goed korfwerk van de heren die hun lengteoverwicht goed gebruikten. Richting de pauze liep Roreko iets verder uit naar een 6-10 voorsprong. Roreko hield deze 4 punten voorsprong vast wat leidde tot een 9-13 ruststand.

Na rust kwam SDO kwam nog even terug tot op drie punten 9-12  maar daarna kon de thuisploeg het conditioneel niet meer bijbenen en begon onzuiverder te schieten. Niet dat Roreko nu meer gas gaf, maar door het iets meer verkrijgen van ruimte en de vele kansen door het goede korfwerk van zowel dames als heren werd het makkelijker om van afstand te scoren en liep Roreko eenvoudig uit naar 10-22. In de laatste 5 minuten was het wel gespeeld en scoorde beide ploegen nog 3 en 4 doelpunten voor de statistiek waarmee de eindstand van 13-26 behaald werd.