IJhorst / de Wijk

contact
iets te melden?

Roreko 1 - Korwi 1

Roreko speelde, met Gert Flinkert op de plaats van Nico Broekert, een makkelijke wedstrijd tegen de gasten uit Winschoten. De eerste 7 minuten was het nog een wedstrijd waarin Korwi met 1-2 nog even een voorsprong nam, maar daarna liep Roreko makkelijk uit naar een 18-7 ruststand.

De tweede helft gaf een zelfde beeld waarin Roreko goed verdedigde en veel ballen er tussenuit haalde, waardoor de aanvallen in een hoog tempo door konden blijven gaan en er veel doelpunten vielen waarbij een aantal afstandsschoten van Chris de Gorter, Jasper Ploeg en uitblinker Frank Donker opvielen en er makkelijk ingingen.  De tegenstanders uit Winschoten bleven sportief spelen en probeerden er een wedstrijd van te maken en scoorden door afstandsschoten ook nog mee. Eindstand: 34-14