Roreko 2 - Vitesse 3

Het was weer een prachtige dag om punten binnen te halen. En zo ging Roreko ook het veld in. Met in de aanval: Rianne Lankhorst, Reimara Germs, Frank Donker en Nico Broekert. In de verdediging: Leonie de Jonge, Janique Dekker, Boris Cevat en Peter van de Belt. Aan het begin van de eerste helft liep het gelijk op. Daarna kwam Roreko los. Voor rust werd het 8-3. In de tweede helft werd Janique Dekker gewisseld voor Femke Zagers. Even later kwam ook Christiaan Dijkstra erin voor Boris Cevat. De tweede helft ging wat moeizamer voor Roreko. Vitesse kwam op schot, en ging een inhaalbeurt maken. In de laatste minuten werd het nog spannend. Het werd 12-11. Maar Roreko bleef rustig en Leonie de Jonge scoorde het 13e doelpunt voor Roreko. Na het fluitsignaal konden de dames en heren van Roreko 2 met een tevreden gezicht het veld verlaten. En met een overwinning van 13-11 lekker nagenieten in het zonnetje.